29 februari 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ongelukkig in Hattem

Geplaatst op: 26 november 2022

Foto Martien Wursten

Het zat Olympia’28 niet mee zaterdagmiddag in en tegen Hattem. De ploeg kon zich zeker meten met de tegenstander maar ging toch puntloos terug naar Hasselt. Na een paar minuten spelen kwamen de Hasselters heel ongelukkig op achterstand. Verdediger Henk van den Berg werd aangetikt waardoor hij de bal in eigen doel werkte.

Over de hele wedstrijd genomen waren de kansen redelijk verspreid. Olympia zag ook twee goals afgekeurd. Zo werd een kopgoal van Thijmen van den Berg ongeldig verklaard wegens duwen van de tegenstander. Op slag van rust kreeg Olympia een tweede tegentreffer om de oren. Na gepingel verloor Koen Holthof de bal waarna het reparatiewerk van Valery Leussink resulteerde in een penalty voor Hattem die doel trof. Dit herstelden de Olympianen niet meer, ondanks een aantal goede kansen. Ook Hattem kreeg nog gelegenheid de score uit te bouwen.

Resultaat van de nederlaag is dat Olympia zakt op de ranglijst, en nog maar 1 punt meer heeft dan Hardenberg’85 die een-na-laatste staat. Laatstgenoemde ploeg is volgende week de opponent in eigen huis.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour