17 mei 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Sfeervolle kerstmarkt op herhaling na geslaagde primeur

Geplaatst op: 12 december 2022

Foto: Gerrit Slurink

In en rondom De Baak was er zaterdag een kerstmarkt. Ondanks de concurrentie van het WK-voetbal op televisie kijkt de organisatie terug op een succesvol verlopen activiteit. Inzet is dan ook om het jaarlijks op de agenda te zetten. Naast het samenzijn en de sfeer leverde de markt ook een fraaie bijdrage voor de renovatiekosten van het kerkgebouw. Na aftrek van kosten kon de organisatie ruim 1000 euro toevoegen

Dankzij de medewerking van een aantal Hasselter ondernemers, zoals de Welkoop die kraampjes beschikbaar stelde, was het een sfeervol verlicht geheel. De prachtig gemaakte kerststukjes en de warme snert waren al voor het einde van de kerstmarkt compleet uitverkocht. Ook de glühwein lieten de bezoekers zich goed smaken in de koude buitenlucht.
Niet meer gebruikte kerstversieringen vonden gretig aftrek evenals aangeboden streekproducten. In de kerkzaal kon iedereen genieten van de honderden lichtjes met uitbeeldingen van Bijbelse symbolen zoals die van ‘geloof, hoop en liefde’.  Het geheel werd muzikaal opgeluisterd door sfeervolle kerstklanken van seniorenorkest FAIR, aangevuld met enkele jeugdige talenten.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour