30 september 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Collecte Woord & Daad voor straatkinderen

Geplaatst op: 23 januari 2023

Christelijke hulporganisatie Woord & Daad houdt deze week weer een collecte in Hasselt en omgeving.Dit jaar is het doel van de collecte het project: Toekomst voor straatkinderen.

In Ethiopië zijn de contrasten groot. In de hoofdstad Addis Ababa groeit de welvaart. Tegelijkertijd leven er meer dan 11.000 kinderen op straat. Partnerorganisatie van Woord & Daad, Hope for Justice vangt deze kinderen op in opvangcentra, waar ze naast onderdak en voedsel ook (psychologische) hulp krijgen om uiteindelijk weer terug naar huis te kunnen.

Het doel van Hope for Justice is om gezinnen en gemeenschappen zodanig te versterken dat zij zelf voor hun kinderen kunnen zorgen, en te voorkomen dat kinderen op straat moeten leven. Veel van wat de organisatie doet om dit te bereiken heeft te maken met training en onderwijs.

Doneren kan via de collectebus, via de onderstaande QR-code of een bedrag overmaken op onze bankrekening: NL58 RABO 0325 6317 94 t.n.v. Woord & Daad comité Hasselt of  deze link: https://qr1.ideal.nl/f88d746d-a465-4fdb-81f9-e2cd2f146bd9

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour