23 juli 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Feestavond 50-jarig jubileum De Eerste Kolk

Geplaatst op: 7 februari 2023

Zwemvereniging De Eerste Kolk Genemuiden bestaat dit jaar 50 jaar. Deze verjaardag gaat de club vieren met een jubileumavond op 18 februari in Zwembad Bestevaer. Vanaf 18:00 uur zijn leden, oud-leden en ouders van jeugdleden en anderen die de vereniging een warm hart toedragen van harte welkom om dit jubileum te vieren.

“Vanaf 16:00 uur organiseren wij een zwemclinic voor onze jeugdleden onder leiding oud-Olympische zwemster Saskia de Jong. Tijdens de feestavond is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bij te kletsen en zullen enkele jubilarissen in het zonnetje worden gezet. Daarnaast zijn er verschillende spelletjes in- en om het zwembad te vinden en kan je je (oude) zwemvrienden uitdagen om nog eens krachten te meten. Neem gerust je zwemkleren mee”, vertelt Rudi van Zandwijk namens DEK.

Leden en oud-leden kunnen zich aanmelden tot 11 februari, zie ook www.dekgenemuiden.com

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour