13 juni 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Music at the Parc op herhaling in Van Stolkspark

Geplaatst op: 24 februari 2023

De tweede editie van Music at the Park vindt plaats in het Van Stolkspark op zaterdag 15 april, laat medeorganisator Rosalie van Lenthe-Welbergen op facebook weten:

“Hoe vet?! Samen met compagnon Ruthger Bergman de lampionnen weer uit de kast getrokken en weer een fantastisch programma in elkaar gezet voor dit muzikale feest in het ‘vondel’park van Hasselt. Dit als vervolg op de eerste editie van vorig jaar met een grote opkomst en voelbare feestvreugde. Met optredens van fantastische bands uit de regio Zwartewaterland en hapje en drankje verzorgd door 2.0 horeca uit Hasselt. Trommel je festivalgenoten op, trek wat leuks aan en dan zien we je heel graag.”

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour