4 mei 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia hervat training voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Geplaatst op: 24 februari 2023

Bij Olympia’28 gaat op zaterdag 4 maart gaat de training voor Jo-JOO’s weer van start. Deze training is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar die willen voetballen of die willen kijken of ze voetbal leuk vinden. De training is geheel vrijblijvend en iedereen is welkom.

Om half 10 begint de training op het kleine kunstgrasveld. Na een warming-up zijn er oefeningen (zoals dribbelen en afwerken) waarna wordt afgesloten met een partij. Rond half 11 is de training klaar en krijgen de kinderen nog wat te drinken in de kantine.

Je hoeft geen lid te zijn en aanmelden is niet nodig. Wel zouden de trainers graag de beschikking krijgen over contactgegevens van ouder(s)/verzorger(s). Dit voor het geval er wat is en er wens is tot overleg. Of om bijvoorbeeld te informeren/vragen over een mogelijke overgang naar een jeugdteam van Olympia’28. Contactgegevens zijn achter te laten op de website van Olympia’28 onder kopje Voetbal – Contactgegevens Jo-JOO https://www.olympia28.nl/633/contactgegevens-jo-joo/De vereniging hoopt weer veel kinderen te mogen ontvangen en kennis te laten maken met het mooie voetbalspel.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour