29 februari 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbeschouwing Olympia’28 – vv Heerde

Geplaatst op: 16 maart 2023

Foto Daan Luiting/Olympia'28

Komende zaterdag staat de 16e competitiewedstrijd op het programma voor Olympia’28. Tegenstander op sportpark ‘’t Hoenbroeck’ is de vv Heerde.

Het is de return van 29 oktober 2022 toen Olympia’28 in Heerde met 4-2 onderuit ging. In een wedstrijd die lang spannend bleef scoorden voor Olympia’28 Jeffrey van de Belt en Koen Holthof. Heerde bezet na 11 overwinningen en 3 nederlagen de 2e plaats met 33 punten uit 14 wedstrijden en een doelsaldo van +18 (32-14).

Wat betreft verliespunten is Heerde koploper maar Dieze West heeft twee punten meer en een wedstrijd meer gespeeld. Olympia’28 staat met een wedstrijd meer gespeeld op een 8ste plaats met 18 punten uit 15 wedstrijden en een doelsaldo van -1 (24-25). Het wordt voor Olympia wel eens weer tijd om het trouwe publiek een aardige pot voetbal voor te schotelen, want veel viel er de afgelopen weken niet te genieten. Voetballend gezien is Heerde misschien beter maar daarentegen zal Olympia’28 met veel enthousiasme vanaf het begin weerstand moeten bieden. Dan mag de hoop op een positief resultaat reëel geacht worden.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour