27 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kinderactiviteiten en expositie op tweede paasdag in Veldschuur

Geplaatst op: 31 maart 2023

In de Veldschuur is er op tweede paasdag 10 april van 13.00 – 17.00 uur van alles te doen in de Veldschuur. Studenten van het zone.college in Zwolle organiseren activiteiten om kinderen meer te leren over dieren en de natuur in Nederland. Zo kun je zoeken naar waterdiertjes, meedoen met een speurtocht, sporen zoeken, knutselen, insectenhuisjes schilderen en uilenballen uitpluizen. En natuurlijk gaan we paaseieren zoeken.

Om 15.00 uur zal kunstenaarsvereniging Palet een bijzondere expositie onthullen. In de Veldschuur is in april en mei 2023 een verrassende portretten expositie te zien. Een aantal actieve, “groene” vrijwilligers van de Veldschuur en van IVN-Zwolle (Instituut voor natuureducatie), is door kunstenaars van de Zwolse kunstenaarsvereniging Palet geportretteerd.

Deze portretten vormen samen een gevarieerde expositie met onder andere tekeningen, schilderijen en geboetseerde portretten. In deze werken tonen de kunstenaars hun verschillen in waarnemen, werken en visie op het portret. Met deze portrettenexpositie brengen we een ode aan onze modellen: “De vrijwillige werkers in het groen”. Voor meer informatie over de expositie en de activiteiten kijk op onze website www.veldschuur.net

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour