29 april 2024 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geslaagde dressuurwedstrijd bij rijvereniging Hasselt

Geplaatst op: 3 april 2023

Het was zaterdag 1 april een drukte van belang bij manege en rijvereniging Hasselt. Die dag hield de rijvereniging namelijk een FRNS dressuurwedstrijd voor haar manegeruiters. Maar liefst 40 ruiters in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar mochten aan de jury laten zien hoe goed zij de proef op hun pony konden uitvoeren.

Naast de beoordeling van de jury kregen alle kinderen na afloop een mooie rozet en wat lekkers. Voor de drie ruiters die het beste gepresteerd hadden, was er nog een leuk aandenken.
Dit was de tweede keer sinds de coronaperiode dat rijvereniging Hasselt een dressuurwedstrijd organiseerde voor haar manegeruiters. Voor ruiters met een eigen paard of pony houdt de rijvereniging ook KNHS dressuurwedstrijden die vrij te bezoeken zijn. Opgeven hiervoor kan ai www.knhs.nl of startlijsten.nl. Daarnaast organiseert de rijvereniging ook interessante oefendagen/-avonden en diverse ruitergerelateerde workshops.

Benieuwd of paardrijden iets voor uw/jouw kind is? Kom dan naar een Pony Fun-ochtend, dit is een prima gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met het paardrijden. De eerstvolgende staat gepland voor zaterdag 8 april. Kijk voor alle info op website: www.rijvereniginghasselt.nl of volg de vereniging op Facebook en Instagram.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour