23 juli 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Mantelzorgers sluiten seizoen af in de Veldschuur

Geplaatst op: 9 mei 2023

Steunpunt Mantelzorg en Contactgroep Zwartewaterland komen nodigen mantelzorgers uit voor 25 mei in de Veldschuur. De activiteit is bedoeld voor mantelzorgers om het seizoen gezamenlijk af te sluiten en elkaar een fijne zomer toe te wensen.

Het programma start om 10.00 uur met informatie over de Veldschuur en een kopje koffie of thee. Daarna kunnen de mantelzorgers in groepen ervaren hoe een groepsles op de Veldschuur eruit ziet. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch om 13.00 uur. De kosten bedragen 5 euro per persoon en voor meer informatie en opgave (voor 18 mei) kunnen de mantelzorgers contact opnemen met Mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg via l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.

Adres: Wijkweg 2 in Rouveen

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour