29 februari 2024 Gebruikers online: 36
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hanzeconcert met Jan Vayne en Harm Hoeve in Grote Kerk

Geplaatst op: 23 mei 2023

(Adv.) Het duurt nog even, maar liefhebber kunnen het ‘Hanzeconcert’ alvast in de agenda zetten. De kaartverkoop is bovendien begonnen. Ter viering van het 800-jarig bestaan van het Hanze-verbond in Nederland, is zaterdagavond 23 september een groots Hanzeconcert in de Grote-of Stephanuskerk. Tijdens dit bijzondere evenement treden de gerenommeerde pianist Jan Vayne en organist Harm Hoeve op, omringd door een getalenteerde groep musici.

Het concert belooft een waar spektakel te worden met een gevarieerd programma. Jan Vayne, de bekende pianist uit Zwolle, staat al jarenlang bekend om zijn virtuoze improvisaties en zijn vermogen om verschillende muziekgenres op unieke wijze met elkaar te verweven. Of het nu gaat om klassieke stukken of populaire hedendaagse muziek, Vayne weet zijn publiek keer op keer te betoveren met zijn pianospel.

Naast Jan Vayne en Harm Hoeve zullen ook andere getalenteerde musici acte de présence geven tijdens het Hanzeconcert. Onder hen bevindt zich Adriaan Stoet, een bekende Zwolse violist en tevens de vioolleraar van de jonge en getalenteerde Bente van der Steeg uit Genemuiden, bekend van The Voice Kids. Daarnaast zal zangeres Ellen Vos haar opwachting maken en zal het 140 leden tellende Christelijk Mannenkoor Stereo, onder leiding van Harm Hoeve, een bijzondere bijdrage leveren aan de avond.

Zowel Burgemeester Eddy Bilder, als de Commissaris van de Koning, Andries Heidema, zijn aanwezig bij het concert.

Algemene Informatie:

Datum: 23 september 2023
Locatie: Grote Kerk Hasselt, Markt Hasselt
Aanvang: 20.00 uur
Toegangsprijs: € 12,50 in de voorverkoop (€ 15,- aan de kerk op de avond zelf, indien beschikbaar)
Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang
Kaartverkoop: TIP Hasselt
Online kaarten bestellen: ajabrinkman@gmail.com
Inlichtingen: 038-8883638

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour