4 mei 2024 Gebruikers online: 60
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Leesclub voor thriller-liefhebbers in bibliotheek

Geplaatst op: 31 mei 2023

Sinds kort biedt de Bibliotheek Hasselt ruimte aan een leesclub voor thriller-liefhebbers. Iedere laatste donderdag van de maand komt deze club bij elkaar om een spannend boek te bespreken. Op donderdag 29 juni 2023 (van 19.00 tot 21.00 uur) is dit het boek Berouw van de Scandinavische schrijfster Sofie Sarenbrant.

Berouw is het eerste deel van een spannende serie over rechercheur Emma Sköld. Op de achterkant van het boek wordt het verhaal als volgt geïntroduceerd: “In een woning in Stockholm wordt een vader dood aangetroffen door zijn zesjarige dochter. Rechercheur Emma Sköld verdenkt de vrouw des huizes, die van haar gewelddadige man wilde scheiden. Maar als er meer slachtoffers vallen en haar bloedeigen zus bij het onderzoek betrokken raakt, neemt de zaak ineens een compleet andere wending.”

Het boek is te lenen via de Bibliotheek Zwartewaterland of als e-book via Onlinebibliotheek.nl. Om aan de leesclub mee te doen, moet je dus wel lid zijn van de Bibliotheek. Verder zijn er geen kosten aan de leesclub verbonden. Kijk voor meer informatie over het boek of direct aanmelden op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour