26 mei 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Holland Verzekerd Toernooi zonovergoten en drukbezocht

Geplaatst op: 5 juni 2023

Foto's Martien Wursten

Op de velden van Olympia’28 vond zaterdag de tweede editie van het Holland Verzekerd Toernooi plaats. Op een zonovergoten sportpark ’t Hoenbroeck was het een drukte van jewelste met 22 voetbalteams en veel bezoekers. De organisatie kijkt terug op ‘een geweldige dag’, waarin sportieve strijd en gezelligheid hand in hand gingen.

Aan het voetbaltoernooi voor lagere senioren deden 15 herenteams en 7 damesteams mee uit de regio. Achtereenvolgens werden de poulefase en kruisfinales in wedstrijden van 20 minuten afgewerkt. Het damestoernooi werd wederom gewonnen door DESZ 1, dat in de finale met 2-0 te sterk was voor IJVV 1. De herenfinale ging tussen Go Ahead Kampen 6 en WVF 5, waarbij de eindstand van 0-0 penalty’s betekende. WVF 5 bleek hier aanmerkelijk koelbloediger in dan de voetballers uit Kampen, en dus ging de eerste prijs naar Westenholte. De terrassen stroomden in de loop van de middag helemaal vol en vanaf half 5 kon het feest echt beginnen toen zanger Gaatze Bosma het podium betrad.

De organisatie kwam afgelopen week voor een grote uitdaging te staan, toen bleek dat Olympia’28 zaterdag thuis nacompetitie moest spelen. De schema’s moesten worden aangepast en maatregelen genomen om één en ander goed naast elkaar te kunnen laten plaatsvinden. Hetgeen gelukkig allemaal goed is gelukt. De organisatie wil hierbij alle teams, bezoekers en bovenal alle vrijwilligers en sponsor Holland Verzekerd danken voor hun komst en inzet. En hoopt natuurlijk iedereen volgend jaar weer te kunnen verwelkomen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour