27 mei 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aanleg definitieve weg naar Torenwachter

Geplaatst op: 9 juni 2023

De toegangsweg naar de appartementen aan de Torenwachter wordt definitief ingericht. Hiermee start Van Dalfsen Infra B.V. op woensdag 14 juni in opdracht van de gemeente. De werkzaamheden duren ongeveer 20 werkdagen, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Vanwege de moeilijke toegankelijkheid wordt een tijdelijke bouwweg van rijplaten aangelegd die de bewoners van de beide gebouwen, de Heraut en de Schout, kunnen gebruiken. Wellicht dat deze weg ook door anderen zal worden gebruikt zoals voor de bezorging poststukken en het ophalen van afval. De nieuwe straat wordt voorzien van betonstraatstenen in de kleur heidepaars. Ook legt de aannemer 10 parkeerplaatsen aan ter hoogte van de Torenwachter.

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour