26 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vacature: Van Besouw zoekt ateliermedewerker

Geplaatst op: 9 juni 2023

(Adv.) Wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde team in het toonaangevende tapijtatelier van Van Besouw? Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gedreven medewerker die graag werkt met hoogwaardige materialen en oog heeft voor vakmanschap.

Bij Van Besouw geloven we in de kracht van ambachtelijk vakmanschap en streven we naar perfectie in elk detail. Als medewerker in ons tapijtatelier krijg je de kans om te werken aan unieke tapijten van de hoogste kwaliteit

Wat bieden wij?

-Werken met hoogwaardige tapijten: Bij Van Besouw werken we alleen met de beste materialen. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met prachtige en unieke kwaliteiten, waarbij je jouw creativiteit en vaardigheden kunt laten zien.

-Vakmanschap en traditie: Van Besouw heeft een rijke geschiedenis en we zijn er trots op om deze traditie voort te zetten. Je zult werken in een omgeving waar vakmanschap gewaardeerd wordt en waar je de kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

-Samenwerking en teamgeest: Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die streven naar uitmuntendheid. We geloven in teamwork en ondersteunen elkaar om de beste resultaten te behalen. Je zult deel uitmaken van een hechte gemeenschap die elkaar inspireert en motiveert.

Wie zoeken we?

Als je jezelf herkent in de volgende criteria, dan zijn we op zoek naar jou:

– Ervaring met banderingen van tapijt of textiel, of de wens dit te leren.

– Kennis van verschillende technieken en processen

– Nauwkeurigheid en oog voor detail

– Teamplayer met goede communicatieve vaardigheden

– Bereidheid om te leren en jezelf verder te ontwikkelen

Wil jij je passie voor tapijten omzetten in een boeiende carrière bij Van Besouw? Stuur dan je cv naar bedrijfsbureau@besouw.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen prachtige tapijten te creëren!

Kijk voor meer informatie over Van Besouw op www.besouw.nl.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour