30 september 2023 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuw op de markt in Hasselt vanaf 15 juni: 10’s Beenmode

Geplaatst op: 13 juni 2023

(Adv.) “Na een heel aantal jaren op de markt te hebben gewerkt bij mijn vader (E&G Beenmode), start ik -Martine Blonk- met een eigen markt kraam.

Met mijn kraam van 8 meter lengte kan ik bijna elke klant bedienen. Mijn collectie bestaat uit sokken, kniekousen, kousenvoetjes, panty kniekousen, panty sokjes, steunpanty’s, panty’s (in de diktes 8, 12, 15, 20, 30, 35, 40, 50, 60, 70, 80, 100, 150 en 220 denier), maillots, leggings, sokken zonder knellende boord, sokken zonder voelbare teennaad enz. enz.

U vindt bij mij bekende merken zoals: Marianne, Manouxx, Conté, Filodoro, Franzoni, Euralon, Sarlini, Belissima, Apollo, Levante, Stapp, Basset, Yellow Moon, Ewers, Ini Bini, Tom Tailor, Stapp Yellow, Diwari, Classic en Bugatti.

Bezoek mijn kraam en vraag naar mijn spaarsysteem. Bij mij kunt u ook pinnen!

Op 15 juni krijgt elke klant een kortingkaart van 10%

Tot ziens op de gezellige markt in Hasselt!
Hartelijke groeten Martine Blonk van 10’s Beenmode

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour