5 mei 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dymar houdt inzamelenactie ‘Slaapzakken voor Sheltersuit’

Geplaatst op: 16 juni 2023

Aansluitend op zijn presentatie over Sheltersuit die Dymar voor zijn klas (groep 8) gaf, is hij gestart met de inzameling van oude slaapzakken en brandweerpakken. Hiervan worden door Sheltersuit, een sociale onderneming uit Enschede, speciale pakken gemaakt voor mensen zonder huisvesting (daklozen of mensen in crisissituaties zoals aardbeving Turkije, Syrie).

Dymar hoorde van Sheltersuit en het leek hem een interessant onderwerp. Hij is op zoek gegaan naar informatie en heeft Bart, een medewerker van Sheltersuit, geïnterviewd. Bij het werkstuk hoort ook een werkstukpresentatie. Voor de voorbereiding op deze presentatie is hij op bezoek geweest bij Sheltersuit en kreeg een nog betere indruk van de onderneming.

Bij de Hasselter supermarkten heeft hij flyers geplakt met de oproep om bij hem aan huis oude slaapzakken te brengen. Jumbo heeft twee rolcontainers geleend om ze netjes te kunnen bewaren. De slaapzakken worden op 30 juni bij Sheltersuit afgeleverd. Dus nog volop tijd om oude slaapzakken te bezorgen bij Dymar aan de Katoenweversgilde 22.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour