3 mei 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe dominee CGK ingezegend

Geplaatst op: 19 september 2023

Afgelopen zondag is tijdens een feestelijke dienst dominee Bram Hofland aan de Christelijke Gereformeerde Kerk in Hasselt verbonden. Nadat zijn vader (ds.M.Hofland) en, namens de gemeente, de voorzitter van de kerkenraad hem de zegen hadden gegeven, leidde hijzelf verder de dienst. Deze had als thema: “Zie het Lam!”.

Daarin sprak de nieuwe dominee uit dat dat zijn motivatie was: mensen op Jezus wijzen. Hij wil daarbij graag een verbinder zijn en heeft een groot hart voor jongeren. De muzikale begeleiding werd verzorgd door een combo.

Na afloop van de dienst sprak burgemeester Bilder. Hij verwelkomde het predikantsgezin in Zwartewaterland en wenste hen toe dat ze tot zegen zouden zijn. Daarna sprak de voorzitter van de kerkenraad, namens de hele gemeente, hartelijke woorden en overhandigde hij een tas met lekkers en informatie over Hasselt aan de familie Hofland.
Hierna was er, onder het genot van koffie of thee, gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Dit feestelijke samenzijn werd met een goed verzorgde lunch voortgezet en afgesloten met een ‘Sing-out’.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour