29 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Majorettes Next Generation schitteren op Overijssels Kampioenschap

Geplaatst op: 6 november 2023

Op zaterdag 4 november reisde Next Generation af naar Vroomshoop om deel te nemen aan het Overijssels Kampioenschap. De dag beloofde een spannende en succesvolle te worden voor de leden van de Hasselter majorette-vereniging.

In de ochtend was het de beurt aan het duo Puck Huisman en Lynn Domine. Zij zetten hun show neer als nooit tevoren. Een goede drijfveer voor de rest. Na de pauze was het de beurt aan de solisten Lieke Breukelman, Maartje Heldoorn, Noa Steenbergen en Janet Boschman. Stuk voor stuk zetten ook zij een hele mooie show neer.

Toen de teams bijna aan de beurt waren, werd de sporthal opgeschrikt door een brandalarm en moest het gebouw volledig worden ontruimd. Eenmaal buiten zat de schrik er wel even in bij vooral de kleinste meiden. Gelukkig bleek het al snel loos alarm en mochten iedereen al vrij vlot weer naar binnen en kon de wedstrijd door gaan.

Zowel het A-team als het B-team zetten vervolgens alsnog een prima show neer wat gezien de omstandigheden eenĀ  knappe prestatie is.

Daarna volgde de prijsuitreiking, een spannend moment omdat duidelijk werd wie genoeg punten had om zich te plaatsen voor het NK. Uiteindelijk heeft Next Generation vier podiumplekken in de wacht gesleept. Brons voor Puck Huisman en Lynn Domine, Zilver voor het A-team en goud voor zowel Lieke Breukelman als het B-team. Lieke Breukelman is tevens Star of the Day geworden. Nog belangrijker dan de plekken en bekers is misschien nog wel dat deze deelnemers zich allemaal hebben geplaatst voor het NK.

Dit betekent dat Next Generation met 18 deelnemers gaan afreizen naar het NK in Almere op 20 januari. Een resultaat waar de vereniging erg trots op is.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour