28 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Projectkoor SCAB gaat weer van start met liedjes van ABBA

Geplaatst op: 8 november 2023

Optreden projectkoor 2023

De eerste repetitie van het nog samen te stellen projectkoor is op zaterdag 13 januari 2024 van 10.30 tot 12.30 uur in de bibliotheek Hasselt of de Schakel.

Net als in dit jaar zal er ook in 2014: op zaterdag 13 april, een opening cultureel/toeristisch seizoen zijn waaraan diverse organisaties meewerken, waaronder de SCAB. Er wordt weer een projectkoor geformeerd onder leiding van dirigent Theo Voorberg met dit jaar liedjes van ABBA.

Het projectkoor bestaat uit inwoners van Hasselt die plezier hebben in zingen, iedereen is welkom en kan meedoen. Er wordt een zevental liedjes van ABBA ingestudeerd. Wellicht in de Nederlandse vertaling, geïnspireerd op de musical Mamma Mia, maar ook deels in de originele Engelse versie (meezing medley). De repetities zijn op zaterdagochtenden van januari tot april.

De kosten zijn voor SCAB-vrienden 30 euro voor het hele traject en voor niet vrienden 40 euro Daarvoor krijg je een aantal intensieve workshops, veel gezelligheid en zangplezier en koffie/thee met wat lekkers.

Opgeven kan via: SCAB-Hasselt@hotmail.com.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour