14 mei 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbeschouwing Olympia’28 – Steenwijker Boys

Geplaatst op: 8 november 2023

Komende zaterdag staat de zesde competitiewedstrijd voor Olympia’28 op het programma. Te gast op sportpark ’t Hoenbroeck’ is dan het team van Steenwijker Boys. In competitieverband zijn er geen ontmoetingen tussen beide teams bekent. De Steenwijkers waren van oorsprong een zondagclub die opgeheven werd na het seizoen 2022/2023.

Het team van trainer Peter Gjaltema kent geen voorspoedige start in de 4e klasse A. Na 3 nederlagen en 2 gelijke spelen staan de Boys op de voorlaatste plaats met 2 punten uit 5 wedstrijden en een doelsaldo van -5 (13-18). Afgelopen zaterdag werd thuis verloren met 3-2 van Oudehaske.

Olympia’28 gaf de 3-1 winst op Nagele van vorige week een goed vervolg in Sint Jansklooster. In het altijd lastige duel met het nog ongeslagen VHK trokken de groenwitten aan het langste eind of zoals het in het VHK verslag werd weergegeven: ”VHK moest vandaag diep door het stof, en kreeg maar liefst met 5-1 klop van de Hasselternaren”.

Brian Snijder nam drie treffers voor zijn rekening en Wouter Linde twee. Door dit resultaat staat Olympia’28 nu op een 7e plaats met 7 punten uit 5 wedstrijden en ook het doelsaldo ziet er iets beter uit, al is dit nog negatief met -1 (10-11). Zaterdag voor trainer Duim en zijn mannen de uitdaging om dit om te zetten in een positief saldo.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour