13 juni 2024 Gebruikers online: 72
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Massaal ontvangst Sinterklaas

Geplaatst op: 18 november 2023

Foto's: Gerrit Slurink

Ondanks de vele regen kwam jong en oud massaal op de been om Sinterklaas in Hasselt welkom te heten. In een zee van paraplu’s zette de Goedheiligman dit jaar voet aan wal aan de Kaai. Hij nam alle tijd om zoveel mogelijk kinderen te begroeten, terwijl de Pieten pepernoten uitdeelden.

Vervolgens vertrok het gezelschap naar de bomvolle Anna van der Breggen Sporthal. Hier werd door vele kinderhanden de langste tekening van de regio gemaakt voor Sinterklaas. Hiervoor waren 3.000 kleurpotloden beschikbaar. Notaris ‘Recht door zee’ stelde vast dat de recordpoging was gelukt met een tekening van 106 meter en 75 centimeter lengte.

 

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour