27 mei 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Verliezend Olympia toont zich gelijkwaardig

Geplaatst op: 18 november 2023

Olympia’28 keerde zaterdagmiddag met een nederlaag van 2-0 terug uit het aan het Tjeukermeer gelegen Delfstrahuizen. Trainer Edwin Duim had een wedstrijd gezien waarin de teams aan elkaar gewaagd waren.

De eerste helft verliep zonder problemen. Olympia zette een aantal goede aanvallen op, maar de voortzetting was onvoldoende. Vlak na rust kreeg de keeper van Olympia een vrije trap niet onder controle en een speler van Delfstrahuizen was er als de kippen bij om te scoren. Een kwartiertje later leverde een doorgeschoten bal voor de thuisclub het tweede doelpunt op. Hierna creƫerde Olympia wel wat kansen maar kwam niet verder dan een bal op de lat en een in eerste instantie gegeven penalty die vanwege buitenspel niet doorging. Al met al zat het de groenwitten deze middag niet mee.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour