13 juni 2024 Gebruikers online: 47
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Succesvolle eiercampagne van SGP in De Meente

Geplaatst op: 18 november 2023

(Adv.) SGP Zwartewaterland heeft zaterdagochtend op een bijzondere manier campagne gevoerd voor de aanstaande landelijke Tweede Kamerverkiezingen.  De SGP heeft, als blijk van betrokkenheid op onze oudere inwoners, doosjes SGP-eieren uitgedeeld in De Meente en omgeving.

De eieren werden afgelopen week verspreid met de SGP-truck die door het hele land reed om dit gebaar mogelijk te maken. De Zwartewaterlandse SGP-kandidaat Maarten Slingerland is enthousiast over de actie: “Een belangrijk standpunt van de SGP is focus op familie – en daar horen onze ouderen zeker bij. We hebben aan de deuren mooie gesprekken gehad.”

De SGP benadrukt met deze actie steun aan de boeren. Een gezonde agrarische sector is van groot belang voor onze voedselvoorziening. Dus letterlijk broodnodig. “Deze hardwerkende beroepsgroep moet perspectief geboden worden”, vindt de SGP.

De bewoners van De Meente en Den Heuvel, evenals die van de Weidegreven en de omliggende straten, hebben dit initiatief met veel enthousiasme ontvangen!

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour