28 april 2024 Gebruikers online: 11
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aanmelden voor projectkoor ABBA is nog mogelijk

Geplaatst op: 13 december 2023

optreden projectkoor 2023

De eerste repetitie van het nog samen te stellen projectkoor ABBA van SCAB gaat van start op zaterdag 13 januari 2024 in de Ontmoetingskerk in Hasselt.

Net als afgelopen jaar zal er ook in april (zaterdag 13 april) 2024 weer een opening cultureel/toeristisch seizoen zijn in Hasselt met medewerking  van diverse organisaties, waaronder de SCAB. De bedoeling is dat het projectkoor deze keer liedjes van ABBA gaat instuderen onder leiding van de dirigent Theo Voorberg en begeleidt door een echte (rock)band.

De repetities in de Ontmoetingskerk zijn op de zaterdagochtend van 10.30 tot 12.30 uur en beginnen op zaterdag 13 januari. De uitvoering is op zaterdag 13 april in het Van Stolkspark.

Het projectkoor bestaat uit inwoners van Hasselt die plezier hebben in zingen. Iedereen is welkom en kan meedoen. We vragen van de koorleden een bijdrage van 30 euro voor het hele traject. Daarvoor krijg je dan wel een aantal intensieve ‘workshops’, veel gezelligheid en zangplezier en koffie/thee met wat lekkers. Er hebben zich al mensen voor opgegeven, maar wie zin heeft om ook mee te doen kan zich nog aanmelden via SCAB-Hasselt@hotmail.com.

Voor meer informatie: Corrie Folkersma: cfolkersma@ziggo.nl of 0655028128.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour