14 mei 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbeschouwing VV Steenwijk – Olympia’28

Geplaatst op: 14 december 2023

Olympia 1 speelt zaterdag tijdens de tiende competitieronde een inhaalwedstrijd in Steenwijk tegen de VV Steenwijk. De club speelde eerder altijd op zondag waardoor het een onbekende tegenstander is voor de Hasselters.

Het team van trainer Harm Spijker kent een voorspoedige start in de 4e klasse. Na zes overwinningen, twee gelijke spelen en een nederlaag bezet de ploeg de vierder plaats met 20 punten uit 9 wedstrijden. Qua verliespunten staan al-leen MSC en Creil-Bant er nog beter voor met beide 21 punten uit 9 wedstrijden. Afgelopen zaterdag speelde Steenwijk met 0-0 gelijk bij koploper MSC in Meppel.

Olympia’28 liet zich zaterdag weer van een zeer slechte kant zien. Het werd thuis in de stromende regen afgedroogd door Creil-Bant met maar liefst 0-5. Tegen de minst gepasseerde verdediging in de competitie kon Olympia’28 aanvallend geen vuist maken. Wat dat betreft waren de gasten dodelijk effectief. Door dit resultaat zakte het team van trainer Edward Duim naar een 10e plaats met 9 punten uit evenzoveel wedstrijden. Bij winst zaterdag, in deze laatste wedstrijd voor de winterstop, kan Olympia’28 het jaar toch nog met een goede klassering afsluiten. Een overwinning in Steenwijk kan Olympia’28 minimaal op een 7e maar ook op de 6e plaats brengen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour