27 mei 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bibliotheek biedt winterse workshop voor kinderen

Geplaatst op: 22 december 2023

In de tweede week van de kerstvakantie verzorgt de bibliotheek in Hasselt een workshop ‘Maak je eigen Winterhanger’ voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Tijdens de workshop ontwerpen de kinderen een eigen sneeuwvlok, schaats of andere wintervorm om deze vervolgens met de lasersnijder uit te snijden en daarna zelf te versieren.

De workshop vindt plaats op woensdag 3 januari 2024 van 13.00 tot 14.30 uur en biedt plek aan maximaal tien personen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Deelname kost 1,50 euro per persoon. Wie mee wil doen, meldt zich van te voren aan via www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour