20 mei 2024 Gebruikers online: 11
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Loterij Olympia’28 tijdens nieuwjaarsreceptie

Geplaatst op: 22 december 2023

Olympia’28 zal 2024 aftrappen op zaterdag 6 januari. Traditiegetrouw gaat dit weer met een mixtoernooi, receptie en nieuwjaarsloterij.

De trekking van de loterij zal deze middag onder leiding van notaris Slangen van Elan Notarissen plaatsvinden. Aansluitend aan de nieuwjaarspeech van de voorzitter om 17.00 uur zullen de hoofdprijzen live worden getrokken. De prijslijst heeft dit jaar weer een fraaie update gehad. Olympia’28 wil alle sponsoren en lokale ondernemers die prijzen beschikbaar hebben gesteld zeer bedanken. Loten kosten 5 euro per stuk en kunnen digitaal worden aangeschaft via het betaalverzoek en overmaken. Voor elk aangekocht lot gaat de koper (naam rekeninghouder + laatste 3 cijfers rekeningnummer) in de koker: hoe meer loten, hoe meer kans. Wie bijvoorbeeld 3 loten wilt aanschaffen betaalt 15 euro en gaat dan driemaal de koker in. Wie niet in de kantine aanwezig is voor de loterij, kan de trekkingsuitslag een dag later op de website van de voetbalvereniging teruglezen. Naast kans op mooie prijzen, wordt met lotenaanschaf bovenal de v.v. Olympia’28 gesteund.

Voor digitale aanschaf van loten en nadere informatie zie de website van Olympia’28: https://www.olympia28.nl/1/166/nieuwjaarsloterij-2024-lotenverkoop-geopend/.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour