29 februari 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Training & Coaching voor bedrijven

Geplaatst op: 9 februari 2024

(Adv.) PersoneelSelectief Genemuiden verzorgt naast werving & selectie ook Training & Coaching voor uw bedrijf of organisatie.  Samen met onze relaties stellen wij het meest efficiënte training & coaching traject samen die het beste bij u bedrijf en werknemers past. PersoneelSelectief is afgelopen jaar de samenwerking aangegaan met Wink Development uit Heerenveen. Hiermee bieden wij de mogelijkheid voor trainingen op diverse onderdelen voor groepen tussen de 5 en 10 mensen. Dit kan bij uw bedrijf of op onze eigen trainingslocatie.

Wilt u ook een training die meetbaar effectief is? Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat u daadwerkelijk verschilt merkt na een training. Bij ons heeft u de keuze tussen een training op maat of een open training.

Of u nu voor een persoonlijke aanpak kiest of voor een bredere benadering, ons doel is om uw organisatiedoelen te ondersteunen en positieve veranderingen mogelijk te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem een kijkje op onze website of bel gerust naar 038-4529890.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour