29 februari 2024 Gebruikers online: 42
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorbeschouwing Oudehaske – Olympia’28

Geplaatst op: 8 februari 2024

Komende zaterdag 10 februari staat de dertiende competitieronde voor Olympia’28 op het programma met een uitwedstrijd in en tegen Oudehaske. Het is de return van 30 september 2023 toen een Olym-pia’28 thuis met 1-0 verloor van de Friezen. Voor het team van trainer Edwin Duim was het de competitie-ouverture in de 4e klasse A.

Oudehaske staat na vijf overwinningen, drie gelijke spelen en vijf nederlagen, op de vijfde plaats met 18 punten uit 13 wedstrijden. Oudehaske is slecht uit de winterstop gekomen. Na een gelijkspel en een nederlaag in twee oefenwedstrijden kreeg men in de eerste de beste competitiewedstrijd met maar liefst 6-1 klop van en bij Ens. Afgelopen zaterdag moest men het onderspit delven tegen Sleat. In Sloten won de thuisclub met 4-0.

Olympia’28 kwam zaterdag niet in actie maar zag de situatie op de ranglijst bepaald niet rooskleuriger worden. Verrassende uitslagen in de onderste regionen, waar Olympia’28 ook verkeert, waren daar debet aan. Zo won Nagele van Tollebeek en Steenwijker Boys verrassend van kampioenkandidaat en plaatsgenoot Steenwijk. Olympia’28 blijft wel op de 10e plaats staan met 12 punten uit 12 wedstrijden.

Voor Olympia’28 is het dus zaak dat men komende zaterdag de punten meeneemt uit Oudehaske om niet verder weg te zakken.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour