26 mei 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Paaseieren zoeken met de Paashaas in Van Stolkspark

Geplaatst op: 6 maart 2024

Ook dit jaar komt de Paashaas weer naar Hasselt. Kinderen uit Hasselt (tot 12 jaar) kunnen op zaterdag 23 maart van 13.00 – 16.00 uur deelnameformulieren ophalen in het Van Stolkspark aan de Buiten de Enkpoort. Deelnamekosten per persoon 0,50 eurocent.

Toeristisch Informatie Punt (TIP) Hasselt vraagt u vriendelijk om de gevonden eieren niet mee te nemen maar alleen de letters te noteren op het formulier.

Het formulier met de gemaakte zin van de letters op de gevonden eieren kan ter plaatse worden inleveren bij de Paashazen of bij de medewerkers van TiP, bij de uitgang van het park aan de Buiten de Enkpoort. Onder de winnaars wordt een leuke prijs verloot, dus vergeet niet om je naam in te vullen.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour