29 april 2024 Gebruikers online: 18

Olympia zakt verder weg op polderbodem

Geplaatst op: 16 maart 2024

In en tegen Nagele is Olympia’28 zaterdagmiddag tegen een vervelende nederlaag aangelopen. 3-1 verloor de ploeg van trainer Edwin Duim die moest starten met een gemankeerde aanvalslinie.

Binnen een half uur was al duidelijk dat het een lastige middag zou worden, met goals in de 14e en 23e minuut. Pas in de slotfase konden de Hasselters wat terug doen. Thijmen van den Berg scoorde in de 83e minuut de 1-2 waarmee hij de hoop wat terugbracht. Alleen was dat van korte duur, want twee minuten later mocht Olympia-keeper Dorland alweer vissen.

Olympia ziet zodoende de rechtstreekse opponent Nagele gevaarlijk dichtbij komen op de ranglijst. De Hasselters, nog nipt boven de gevarenzone, moeten komende periode alle zeilen bijzetten om niet in serieuze degradatienood te komen.