30 april 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zwartewaterland Helpt maakt eindbedrag Radiomarathon bekend

Geplaatst op: 5 april 2024

Zwartewaterland Helpt heeft de afgelopen editie geld ingezameld voor de Stichting Happy Holiday en maakt op zaterdagavond 6 april het eindbedrag bekend.

Stichting Happy Holiday organiseert vakanties voor gezinnen waarvan één of meerdere gezinsleden ernstig of terminaal ziek zijn. Niet alleen het zieke kind (of soms een ouder) staat centraal, maar ook de “gezonde” gezinsleden. Buiten de 24/7 zorg die ze kunnen geven, door gespecialiseerde (kinder) verpleegkundigen, zorg- en recreatievrijwilligers, bieden ze het gezin de gelegenheid om samen te genieten van de vakantie. De ouders/verzorgers kunnen dan tot rust komen.

De 15e editie van de radiomarathon heeft voor dit doel een mooi bedrag opgeleverd. In de finaleshow tijdens de radiomarathon werd de voorlopige tussenstand van ruim 31.000 euro kenbaar gemaakt. De organisatie wil het eindbedrag ook daadwerkelijk aan de  contactpersonen van de Stichting Happy Holiday overhandigen. Daarvan wordt een speciale uitzending gemaakt die op de website van Zwartewaterland Helpt te bekijken is. Hier wordt teruggeblikt met vele vrijwilligers, bedrijven, clubs en verenigingen die aan de actie  hun bijdrage hebben geleverd.

Tussen 20.00 uur en 22.00 uur zal Henk-Jan Overmars met betrokkenen terugblikken op deze actie, gevolgd door de bekendmaking van het eindbedrag. Via de livestream op www.zwartewaterlandhelpt.nl is deze bijzondere bekendmaking te volgen. Ook is het mogelijk om langs te komen bij Onder de Luifel. Na de bekendmaking kan er tot in de kleine uurtjes gefeest worden om deze uitslag te vieren.

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour