1 mei 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 haalt punt op valreep

Geplaatst op: 13 april 2024

Foto: Jan Bruins

De thuiswedstrijd tegen Delfstrahuizen eindigde in 1-1, met de gelijkmaker van Olympia gescoord door Jeffrey van de Belt in de negentigste minuut. 

Olympia begon sterk aan de wedstrijd en creëerde een aantal goede kansen maar wist deze niet te verzilveren, geeft Wilco Slendebroek van het trainersduo aan. “Daarna werd ook nog een penalty gemist en kwam de klad erin. De enige goede aanval van Delfstrahuizen leverde wel een treffer op en zo keken we lange tijd tegen een achterstand aan. Twintig minuten voor tijd was het tijd om met Jeffrey van de Belt een extra spits in te brengen om te proberen de gelijkmaker te forceren. Het bleef spannend maar uiteindelijk pakte dit prima uit. Uit een voorzet van Teije Heuten scoorde van de Belt met een kopbal de dik verdiende gelijkmaker.”

Olympia is sinds de trainerswissel met een herstel bezig. Maar met nog vijf wedstrijden te gaan zijn nog wel meerdere punten nodig om zich te handhaven in de vierde klasse. Mede omdat in de onderste regionen ploegen vandaag wonnen. Daar staat tegenover dat een aantal ploegen net boven Olympia verloren en een wedstrijd meer hebben gespeeld. “Al met al deden we vandaag goede zaken met vertrouwen voor de volgende wedstrijden” besluit Wilco.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour