4 mei 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Team 234 Zwartewaterland maakt testloop voor Roparun

Geplaatst op: 23 april 2024

Foto's: Henk Kuik

Team 234 Zwartewaterland hield zaterdag een uitdagende testloop langs en door alle kernen en buitengebieden van de gemeente. Het team neemt in het pinksterweekend deel aan de Roparun. Het doel van de Roparun is om zoveel mogelijk geld op te halen om het leven van mensen met kanker draaglijker te maken.

Het hele team bestaande uit chauffeurs, kwartiermaker, kok, fysiotherapeuten, navigators, fietsers en lopers was zaterdag aanwezig om deze testdag tot een succes te maken.

Eer werd begonnen met een ronde van 41 kilometer. De lopers en fietsers, verdeeld over twee teams liepen en fietsten in tegengestelde richting de route. De actie bleef niet onopgemerkt en tijdens de pauze ontving het team bemoedigende woorden van wethouder Jan van der Poel. Hij wenste de sporters veel succes en sprak mooie woorden over het goede doel.

Na de pauze moest er nog een ronde van 22 kilometer afgelegd worden. De totale afstand van 63 diende als een fysieke uitdaging, maar ook om straks als een geoliede machine aan de start staan van de Roparun in Frankrijk. Het team start vanuit Frankrijk iets boven Parijs om vervolgens lopend en fietsend op de Coolsingel in Rotterdam te finishen.

Team 234 Zwartewaterland is donateurs en sponsors dankbaar voor de bijdrages tot dusver. Doneren kan nog steeds via onderstaande link: https://www.roparun.nl/teams/team-zwartewaterland/members

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour