27 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wesley Volken verlengt bij Olympia’28

Geplaatst op: 9 mei 2024

Foto: Wim Poelhekken

Wesley Volken heeft verlengd als trainer van Olympia’28 Heren 2. Samen met Volken gaan ook assistent-trainer Reinier Schotanus en leiders Julian Prins en Job Reijnen door. Hiermee blijft de voltallige staf van het tweede elftal aan en gaan zij na de zomer hun tweede seizoen in.

Wesley Volken (29) kwam in 2022 als jeugdtrainer bij Olympia’28. Na één seizoen JO19-1 stroomde hij door naar de Heren 2. Dit seizoen staat Olympia’28 2 op een verdienstelijke 5e plaats in de competitie. Wesley is naar eigen zeggen “zeer content” met de verlenging. “Vanaf de eerste dag is de sfeer goed en hebben we een fijne klik met de spelersgroep. Hierdoor hebben de spelers en wij ons individueel goed kunnen ontwikkelen en hebben we kunnen bouwen aan een hecht team. Het is mooi om te zien hoe de jongens vanuit de JO19-1 relatief snel hun draai hebben gevonden. Bovendien is dit een fijne vereniging waar het prettig werken is, met name door de inzet van vele vrijwilligers.”

De Technische Commissie is eveneens verheugd met de verlenging. Maas van der Molen namens de TC: “We zijn erg blij met de contractverlenging en het doorgaan van Wesley en Reinier. Het is voor ons duidelijk dat deze gedreven trainers een positief effect hebben gehad op de ontwikkeling van de tweede selectie. Wij hebben het volste vertrouwen in de voltallige staf en gaan ervan uit dat de tweede selectie zich blijft ontwikkelen onder hun leiding.”

Op de foto ondertekent Wesley contract, geflankeerd door voorzitter Martien Wursten en secretaris Laura Schuurman.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour