27 mei 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

SCAB: film en eten dinsdag 21 mei met de ‘film: The Old Oak

Geplaatst op: 15 mei 2024

(Adv.) Als afsluiting van het SCAB-film seizoen is er in mei een film + Syrische maaltijd in de bibliotheek Hasselt. In verband met de catering is opgave vooraf noodzakelijk. Dit kan via scab-hasselt@hotmail.com Kosten maaltijd + film: 30 euro; vrienden SCAB: 25 euro.

Tijd: 18.00 uur Syrische maaltijd; 20.00 uur film The Old Oak.

Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen aan de maaltijd, dus wees er snel bij! Alleen naar de film is ook mogelijk dan zijn de kosten zoals altijd 5 euro en 7,50 euro.

THE OLD OAK is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palmwinnaar Ken Loach (I, DANIEL BLAKE, SORRY WE MISSED YOU). De Britse filmmaker levert opnieuw een sterk sociaal drama af dat zich afspeelt in de arbeidersklasse van het hedendaagse Engeland. Oprecht, hoopvol en actueel.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour