23 juli 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Meisjesteam Hoeksteen wint regiofinale schoolvoetbal

Geplaatst op: 18 mei 2024

De meisjes van groep 5/6 van De Hoeksteen waren woensdag de sterksten bij de regiofinales schoolvoetbal in Hoogeveen. Afgelopen woensdag reisden alle winnende teams van het Hasselter Schoolvoetbaltoernooi in Hasselt af naar de Drentse stad. Het was een dag vol spanning en sportiviteit, met deelname van maar liefst ruim 15 scholen uit de regio.

Onder de Hasselter teams bevonden zich ook de jongens van groep 5/6 van het Anker, de jongens van groep 7/8 van de Toermalijn en de meisjes van groep 7/8 van het Anker. Het weer speelde een belangrijke rol op deze dag; de zon scheen fel en de temperatuur was hoog, wat het een uitdaging maakte voor de jonge sporters.

De meisjes 5/6 van de Hoeksteen behaalden een fantastische overwinning. En met hun ijzersterke teamwork en onverzettelijke inzet wisten zij de regiofinales te winnen.
De jongens 5/6 van het Anker streden moedig en eindigde uiteindelijk op een verdienstelijke vierde plaats. Ondanks de hitte en de sterke concurrentie wisten de jongens hun hoofd koel te houden en mooie wedstrijden te spelen.
Het jongensteam 7/8 van de Toermalijn lieten hun talent zien. Zij wisten net als hun jongere schoolgenoten de vierde plaats te bemachtigen. Hun sportieve houding en doorzettingsvermogen vielen op tijdens de wedstrijden.
De meisjes 7/8 van het Anker: De meiden van het Anker deden eveneens van zich spreken door een derde plaats te behalen in hun categorie. Met hun vechtlust en teamwork wisten zij een podiumplaats te bemachtigen, een knappe prestatie.

Districtfinales

Voor de meisjes 5/6 van de Hoeksteen is het avontuur nog niet voorbij. Door hun overwinning in de regiofinales, hebben zij een ticket bemachtigd voor de districtfinales die eind mei plaatsvinden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour