23 juli 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia-trainer Bert Heldoorn verrast met afscheid

Geplaatst op: 21 mei 2024

Foto: Wim Poelhekken

Bert Heldoorn werd zaterdagmiddag op Sportpark ’t Hoenbroeck verrast met een mooi afscheid. Bert is al 18 jaar jeugdtrainer en scout bij Olympia’28. In die tijd is hij één van de meest bekende -en geliefde gezichten op de club geworden. Bert, die dit jaar 80 wordt, stopt na dit seizoen.

In de namiddag werd hij door zijn familie en een grote menigte Olympianen opgewacht bij het kleine kunstgrasveld. Onder hen veel spelers die ooit onder hem getraind hebben. Nadat de zichtbaar verraste Bert toegesproken was door Maas van der Molen werd onder luid applaus het kleine kunstgrasveld omgedoopt tot ‘Bert Heldoorn Court’.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour