23 juli 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Roparunners halen meer dan 30.000 euro op voor kankerbestrijding

Geplaatst op: 20 mei 2024

Team Zwartewaterland heeft maandagmiddag Rotterdam bereikt. Daarmee hebben ze de Roparun, die zaterdag begon nabij Parijs, volbracht. Het eindbedrag van de Zwartewaterlanders is nog niet vastgesteld, maar dit weekend stond de teller al op 32.500 euro.

De Roparun is een jaarlijks terugkerende estafetteloop waarbij teams geld inzamelen voor palliatieve zorg voor kankerpatiƫnten. Het evenement staat bekend om zijn sportieve uitdaging en het sociale doel van steun aan mensen met kanker. Deelnemende teams bestaan uit lopers, fietsers en ondersteunend personeel die samen een afstand van ruim 500 kilometer afleggen, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour