23 juli 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Meidenteam opnieuw kampioen van hoofdklasse

Geplaatst op: 25 mei 2024

Foto's: Martien Wursten

Het meidenteam Olympia’28 MO 20-1 o.l.v. Dunja de Bruin, Ger van den Berg en Patrick Bruins heeft dit jaar een topprestatie geleverd door opnieuw als eerste te eindigen in de hoofdklasse. Ondanks veel blessureleed is het gelukt om ongeslagen kampioen te worden in de derde fase.

Zaterdag speelde het team thuis tegen Oene. Een gelijkspel was voldoende voor het kampioenschap, maar de einduitslag was maar liefst 5-0. Het was een wedstrijd met emoties. Het was fijn om Meike van den Berg na een zware knieblessure weer even tussen de lijnen te zien. Ook was het mogelijk de laatste wedstrijd van Linde Lassche bij dit team. Als zij slaagt voor haar VWO diploma, gaat zij volgend schooljaar studeren en niet meer uitkomen voor Olympia.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour