13 juni 2024 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Publiek geniet van afwisselende tuin- en theaterdag

Geplaatst op: 10 juni 2024

Foto's Gerrit Slurink

De SCAB hield zaterdag na 5 jaar weer een open tuindag, verrijkt met een gevarieerde optredens en activiteiten. In totaal waren 14 tuinen voor een dag openbaar toegankelijk voor publiek. Er was zang, muziek, dichtkunst, verhalenvoordracht en zelfs een modeshow.

Diverse tuinen in de binnenstad deden mee maar ook in Om De Weede konden bezoekers terecht. Hasselt’s Fanfare was present, Jan Blei droeg voor uit eigen werk en bijzonder was ook de Oekraïense zangeres Irina Kornichuk die liederen zong in haar eigen taal. Aan de Eikenlaan ontving Gerda Buter gehuld in klederdracht bezoekers om verhalen voor te lezen van Garriet Jan en Annegien. Bijzonder was ook de kindermodeshow in de tuin van Femmie Tuin aan de Prinsenstraat. Speelsters van een  voetbalelftal toonden kleding Mevr. De Buurman.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour