23 juli 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Acht jeugdige Fanfare-slagwerkers geslaagd

Geplaatst op: 8 juli 2024

Fanfare-jeugd in actie tijdens concert in juni

Acht jonge slagwerkers beleefden zaterdag een spannende dag in het gebouw van van Hasselts Fanfare. Na een jaar van oefenen namen zij deel aan verschillende examens. Alle acht slaagden voor de examens op A,B en C-niveau die werden afgenomen door de Overijsselse Bond van Muzikanten.

De jeugdopleiding van Hasselts Fanfare wordt op een leuke maar professionele aanpak verzorgt door Henri Timmerman en Henrike Palland.

De geslaagden zijn : Jop van Olst – A examen / Jort van Dijk – A examen / Ivar Kijk in de Vegte -A examen / Noa Kijk in de Vegte – B examen / Lucas Rietman – B examen / Milan Steenbergen – B examen / Sophie van de Weerd – C examen / Kyra Jansen – C examen

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour