27 april 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Naam Annelieve Sterre bestaat voort in foodtrailer  

Geplaatst op: 2 september 2021

Marvin en Coby van Bussel wonen sinds twee jaar in De Marke in Hasselt. Hun pasgeboren dochter Annelieve Sterre overleed 1,5 jaar geleden kort na de geboorte. Hierna besloten Marvin en Coby om haar naam voort te laten bestaan. Ondanks het verlies en verdriet zijn ze er supertrots op hun dochter die altijd in gedachten bij hun zal blijven.

Marvin vertelt dat zij het plan opvatten hiervoor een kleine onderneming te starten. “Een onderneming die staat voor verbinding, maar ook plezier. We willen via Annelieve de wereld een beetje mooier maken. De vraag was wat voor bedrijf gaan we starten. Sweetsz by Annelieve werd al snel de naam. Een naam die wij dicht bij ons dragen.”

“Wij kozen ervoor om te starten met een foodtrailer in haar naam. De trailer kan gehuurd worden inclusief en exclusief catering. Ook kan de foodtrailer voor langere tijd verhuurd worden voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. Wij doen dit naast ons werk en dit zorgt ervoor dat we niet de hoofdprijs vragen. De opbrengst steken we in de trailer of gaat naar een goed doel.” 

Tijdens het Euifeest heeft de trailer een plek gekregen in de fraai versierde De Marke, winnaar van de Stadsprijs. Voor bezoekers staat de koffie, thee en limonade klaar. Kijk voor meer informatie op www.sweetsz.nl

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour