29 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Fun & Forget-activiteit in Zwartsluis

Geplaatst op: 26 oktober 2022

De buurtsportcoaches en mantelzorgconsulent van de gemeente Zwartewaterland organiseren op 9 november en 11 november weer een Fun & Forget-activiteit. Deze keer vinden de activiteiten plaats bij De Geschilde Aardappel, Zomerdijk 106 in Zwartsluis.

Voor de 6 t/m 12-jarigen staat er lasergame, het berijden plus verzorgen van paarden en een kampvuur op het programma.

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Voor jullie hebben we een kampvuur met Silent Disco en maken we er verder een gezellige avond van.

Fun & Forget is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 18 jaar die door omstandigheden thuis soms onbewust op een tweede plek terechtkomen. Hierbij valt onder andere te denken aan jonge mantelzorgers. Ook kinderen die zich in een problematische thuissituatie bevinden of het financieel moeilijk hebben thuis kunnen zich hiervoor aanmelden. Daarnaast zijn kinderen welkom, die vanwege de onveilige situatie in hun land van herkomst gevlucht zijn naar Nederland.

Voor aanmelden of meer informatie: www.samenzwartewaterland.nl/fun-en-forget of doe een mailtje naar sport@zwartewaterland.nl. Aanmelden kan t/m 5 november. De 12-jarigen mogen zelf kiezen bij welke groep ze aansluiten.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour