17 oktober 2018 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Turborotonde’ vordert gestaag

Geplaatst op: 9 oktober 2018

Foto's: Geert Beugeling

Planning is dat in december alle werkzaamheden aan en rondom de N331 bij Hasselt zijn voltooid. Drone-beelden van Geert Beugeling laten zien dat ook de tweede meerstrooksrotonde -een zogeheten turborotonde- al bijna gereed is. 

Gepubliceerd door Bas Jansen

2 reacties op “‘Turborotonde’ vordert gestaag”

  1. Mooie beelden Geert.En nu Hasselt B&W aan de slag met die rotondes. Promoot Hasselt erop. Zijn ze van de provincie? Ga er mee in overleg!Braak laten liggen zoals bij de rotonde Om de Weede? 4 jaar gemiste kansen om onze stad en Om de Weede te promoten voor de passant. Maak het spannend aan de buitekant om toeristen naar binnen te lokken. ;Pappa daar staat een kanon en een poort. ‘Ja jongen we riiden even het stadje in’ en bekijken al die zwaarden en pieken ook nog 14 haakbussen en kanonkogels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *