23 juli 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Irene gaat 25 kilometer door Zwartewaterland marcheren

Geplaatst op: 24 april 2017

Op zaterdag 13 mei hoopt het Chr. Fanfarekorps Irene een muzikale sponsorloop van maar liefst 25 kilometer te volbrengen. Deze sponsorloop wordt georganiseerd in verband met het 60-jarig jubileum van de vereniging. De vereniging haalt geld op voor o.a. de organisatie van een aantal activiteiten die worden georganiseerd voor de inwoners van de gemeente Zwartewaterland in verband met het jubileum, nieuw instrumentarium en de groeiende jeugdopleiding.  Een speciale commissie is al geruime tijd bezig met de organisatie van deze geweldige fysieke en muzikale uitdaging.

De leden van de verenigingen zijn groepsgewijs en individueel al druk aan het trainen. De tocht van maar liefst 25 kilometer, waarbij alle kernen van Zwartewaterland worden aangedaan vergt namelijk een goede conditie en een stevig uithoudingsvermogen.  Zeker omdat de leden tijdens de gehele tocht muziek maken. Startpunt van de loop is Hasselt, waarbij het korps via Mastenbroek en de Kamperzeedijk naar Genemuiden marcheert. Daarna gaat het via Zwartsluis terug naar Hasselt.

Al met al een mooie uitdaging voor een 60 jarige, met gelukkig een grote groep jonge leden. De jubilerende vereniging hoopt op veel belangstelling van de inwoners van Zwartewaterland op 13 mei!

Op www.irenehasselt.nl en via de facebookpagina van de vereniging is meer informatie te verkrijgen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour