3 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gymnastiekvereniging viert uitgebreid haar 50e verjaardag

Geplaatst op: 26 juni 2017

Voor S.V. Hasselt is het 20 December 2017 precies 50 jaar geleden dat zij is opgericht als Gymnastiekvereniging Hasselt. Nu 50 jaar later is de vereniging nog steeds actief en heeft veel Hasselters herinneringen bij de vereniging. Om dit jubileum te vieren zijn er dit jaar diverse activiteiten.

Er wordt een grote jubileum-uitvoering gehouden op 11 november, waarin alle leden van jong tot oud hun beste beentje voor zetten. De voorbereidingen zijn nu al in volle gang. “Het wordt een geweldige show”, volgens voorzitter John Ritsema.

Ook is het plan om in de Euifeestweek weer een demo/gym-inn te geven bij het verzorgingscentrum De Hazelaar. Er zullen demonstraties gegeven worden door de selectie. De jeugd kan, voor wie het leuk vindt en durft, onderdelen uitproberen samen met de gymnasten.

Rond 20 december zal er nog een verrassing voor de leden verzorgd worden. Kortom veel activiteiten voor een kleine vereniging, die gedragen wordt door vrijwilligers.

Zaterdag 1 juli hebben staan eerst nog de clubkampioenschappen op het programma, waarbij alle recreanten hun kunsten laten zien. Daarnaast zullen er demo’s worden gegeven door de selectie acrogym en de springgroep.

“Het belooft een leuk jaar te worden en we nodigen iedereen uit om één van de evenement te bezoeken”, aldus Ritsema. Voor wie het leuk lijkt om lid te worden, kan kijken op svhasselt.nl voor informatie. De springgroep en recreatie-sportacrobatiekgroep kunnen nog wel wat versterking gebruiken.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour