19 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Drugsaanpak op de agenda

Geplaatst op: 17 mei 2018

De gemeente Zwartewaterland gaat een bijeenkomst beleggen over de aanpak van het drugsprobleem. Volgens wethouder Knol moeten daarbij ‘zoveel mogelijk’ mensen aan tafel zitten die daarbij een rol kunnen spelen. Dat meldde Knol donderdag in de gemeenteraad op vragen van de PvdA bij de behandeling van de concept-begroting van de GGD.

De PvdA viel het op dat daarin geen aandacht is voor drugs, terwijl dat een behoorlijk probleem is in Zwartewaterland. “Ondanks dat de omvang misschien niet die is van sommige wijken in grote steden, brengen drugs ook hier veel ellende in de gezinnen”, stelt Harrie Rietman, die daarom opriep tot een bijeenkomst. Hij was blij verrast dat de gemeente daar al aan werkt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore