18 september 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselt is een herkenningspunt kwijt

Geplaatst op: 27 september 2018

Tekst en foto's Gerrit Slurink

Hasselt is een belangrijk herkenningspunt kwijt. De kraan van Bodewes werd donderdag ontmanteld. Een spectaculair gezicht was het om te zien hoe de kraan werd losgekoppeld en door een kraan van Dick ten Klooster in een schip werd overgeladen. Bij De Kaap in Meppel wordt het gevaarte weer opgebouwd.

Binnen waren nog een paar medewerkers van Bodewes bezig bij de grote staalpers die ook nog naar Meppel moet in de komende weken. Deze moet echter door het dak naar buiten en ze zijn binnenin al bezig met een gedeelte van de stalen dakconstructie los te branden.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore